Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.7/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.3
  • Wyposażenie
    9.6
  • Czystość
    9.6
  • Obsługa
    9.9
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.4
onaaa, 13-07-2012

Fajni i mili własciciele, obiekt atrakcyjny, urządzony takze z myslą o dzieciach, fajny plac zabaw, polecam naprawde warto!

9.4
krzysztof stysiak, 02-08-2013

super ośrodek, super właściciele, polecamy.Pani Kasiu, Panie Wojtku jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy,

9.8
Siemianowiczanie , 26-01-2014

Nie wiem czy dobrze robię pisząc opinie mamy zamiar w tym roku też spędzić tu urlop. Wszystko jest tak jak w opisie. Właściciele i obsługa super żadnych ukrytych kosztów, jedyna wada - kawałek do Morza, ale za to do Biedronki blisko.

10.0
Agnieszka Połomska, 04-05-2014

Bardzo fajne miejsce, extra gospodarze, jesteśmy zachwyceni, najlepsze wczasy jak do tej pory, jedyny minus to daleko do morza ale basen równowazył te kilometry, Pozdrawiamy właścicieli, letnicy z Łodzi.

9.6
Małgorzata Ostałowska, 30-06-2014

Właśnie wróciliśmy ze Stegny, potwierdzam poniższe opinie o Puszczykowie:) miejsce idealne dla rodzin z dziećmi, wszystko przygotowane na jak najwyższym poziomie:) domki 4-osobowe polecam rodzinie 2+2. Blisko do sklepów a jednocześnie nie przy samej ulicy, bardzo fajne miejsce. Pozdrawiam Właścicieli.

10.0
R.G. Gadomscy, 20-07-2014

Wczasy u Pani Kasi i Pana Wojtka spędzaliśmy pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Zrobiliśmy już rezerwację na przyszły rok. Wspaniale miejsce dla rodzin z małymi dziećmi, super lokalizacja wszędzie blisko. W 100 procentach polecamy wszystkim wczasowiczom.

9.2
katarzyna borys, 01-08-2014

Super miejsce, byłam tam 10 lipca z dziećmi i byliśmy bardzo zadowoleni. Wszystko tak jak w opisie. Super miejsce dla rodzin z dziećmi zarówno mój 4 latek jak i 15 latek byli zachwyceni. Gorąco polecam.

10.0
Beata Glinka , 08-07-2015

Super miejsce do wypoczynku, idealne dla rodzin z dziećmi. Za rok również tam jedziemy. Pozdrawiamy właścicieli.

10.0
Łukasz, Ania i Oskarek, 19-07-2015

Fajne miejsce na spędzenie wakacji z rodzina. Polecamy:)

8.6
Milunia i Andrzej, 11-08-2015

Rewelacyjne miejsce do spędzenia urlopu. Byliśmy z Pociechami i Pani Kasia wraz z Panem Wojtkiem spełnili nasze oczekiwania. Świetna miejscówka w centrum Stegny. Choć do morza kawałeczek to samochodziki dowożą na miejsce, a dla Dzieci nie lada uciecha. Super klimacik i atmosfera. Za rok śmigamy tam z powrotem i nie ma innej opcji. Gorąco polecamy! Serdecznie pozdrawiamy Właścicieli!

10.0
Marek Chetkowski.uk, 05-01-2016

Byłem z rodziną zeszłego lata i byliśmy bardzo zadowoleni. Miejsce polecam rodzinom z dziećmi i nie tylko. Właściciele bardzo mili i sympatyczni. Polecam!

9.6
Tomek i Ania, 01-08-2016

Super miejscówka, blisko do centrum (do plaży 20-25 min), ośrodek rewelacyjny dla dzieci, super właściciele i pani (zarządzająca obiektem).

10.0
Monika Pytlasinska, 24-06-2017

Serdecznie polecam wczasy w Puszczykowie! Rewelacyjne miejsce dla rodzin z dziećmi, z pewnością wrócimy: -) pozdrawiamy Właścicieli: -)

10.0
Elżbieta, 14-09-2017

Wspaniały ośrodek do wypoczynku z rodziną, wszystko zadbane, a właściciele bardzo pomocni i gościnni - rewelacja!

10.0
MICHAŁ Wołowik, 22-09-2017

Genialne miejsce dla rodzin z dziećmi. Dziękujemy właścicielom za pobyt w tym cudownym miejscu.

9.4
renata, 10-01-2018

super polecam dla wszystkich z dziecmi czy bez nprawde super

Pogoda

Pogoda Stegna na dziś: 12-07-2020

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 10 16 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 9 14 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 13 19 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 16 19 °C